Når du som forbruger handler på www.hjoernely.dk har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag hvor du har fået leveret din bestilling.

 

Du skal inden 14 dage fra levering give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftlig per E-Mail eller brev. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Dette gælder også returfragt som Danske Fragtmænd/Post Danmark opkræver ved ikke afhentede pakker.

 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Derfor anbefaler vi at varen returneres på forsvarlig vis, f.eks. på samme vis som du modtog den. Når du sender varer retur til os, skal de sendes til:

 

hjoernely.dk

Marbækvej 6

4050 Skibby
Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Du skal vedlægge en kopi af ordre.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varer der ikke kan sælges som ny har som udgangspunkt ingen eller meget lav værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

 

Undtagelser
Undtaget fra fortrydelsesretten er:

 

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Du mister endvidere din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Fortrydelsesretten gælder ikke når der handles direkte med Hjoernely.dk på vores fysiske adresse, på messer mv.

 

Erhvervskunder
For Erhvervskunder (business to business) gælder fortrydelsesretten ikke. Dog tager vi gerne varer retur efter forudgående aftale, og på vilkår der aftales individuelt.