Prisen for at få varen leveret, afhænger af vægten og volumen på bestillingen og om det er privat eller erhver. Fragttillæg på store pakker, pakker over 30 kg, pallevare og trillebøre. Er du i tvivl om fragtprisen, er du altid velkommen til at sende en mail til post@hjoernely.dk eller ringe på tlf. 61384592 

De flæeste pakker leveres som hovedregel med Danske Fragtmænd med mindre kunden selv afhenter.

 

Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage. Hvis den bestilte vare er i restordre, oplyses kunden om dette på mail eller telefon. Den oplyste leveringstid er i antal hverdage excl. lørdag og er en forventet og dermed ikke en garanteret tid med mindre andet aftales.

 

Har du brug for at en vare leveres med kort frist eller til et bestemt tidspunkt anbefaler vi altid at du kontakter os på E-mail eller telefon og får leveringstidspunkt bekræftet.

 

Levering anses for værende sket når kunden har fået varen udleveret. Varen er udleveret når kunden fysisk har denne i sin varetægt, eller er afleveret på kundens adresse.

 

Bemærk at hvis der ikke er noteret på ordren at varen må stilles uden kvittering og der ikke træffes nogle hjemme på adressen ved levering, bliver varen indleveret på nærmeste fragtcentral til afhentning eller evt. genudkørsel på kundens regning.